Annons

Nisse Edwall
Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Annons
 

Ur senaste numret av Weird Living

Det här inlägget skrevs igår men fick så mkt kritik av Manne: ”Obegripligt” och Li: ”Sluta var tråkig” så jag redigerade om det och publicerade det igen.

Sorry för sjukt dåligt uppdaterad blogg den här veckan. Jag och Li fick ett ryck och började fixa lite här hemma. Vilket är en neverending story pga bor i en jättekonstigt stambytt hyresfemma från 1957.

Nedan kan ni tex se ett hål där man tycker det skulle vara perfekt att ha en diskmaskin. Grejen är bara att en standardmaskin inte får plats (fattas ca 0,7cm). Smart ändå. HENCE NEDANSTÅENDE SMARTA LÖSNING.

Annons

Ur senaste numret av Weird Living.

Sen har jag dessutom varit med Manne i skolan hela dagen idag (läs igår). Så sjukt impad av skolpersonal. De gör ett jävla HÄSTJOBB raising our kids. Full av beundran.

Imorn ska vi podda, dels ett vanligt avsnitt men även ett bonusavsnitt tillsammans med Tvillingpodden som görs av tvillingarna Angelica och Jessica Lagergren. (Det skulle ha hänt idag men ställdes in pga sjukdom…) Att lyssna på deras podd är som att stå och titta in i en värld som man inte fattar nånting av men som man gillar.

Nu ska jag vika tvätt (det var igår, nu ska jag på fest…). #thuglife

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar