Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Så suddar man ut gränsen mellan personligt och privat

nisseedwall  |  Publicerad 2018-08-20 14:58  |  Lästid: < 1 minut

 

Senaste avsnittet av podden ligger uppe nu. Lite pinsamt tycker jag eftersom jag pratar om mitt sexliv. Visste inte riktigt hur jag skulle puffa för det på instagram så jag uttryckte mig lite vagt så att inte det skulle bli helt obvious att jag lämnar ut mig själv.

 

Min fru och svärmor tyckte inte det var lika pinsamt att prata om familjens sexliv offentligt. 

 

Så suddar man ut gränsen mellan personligt och privat.

Här kan du lyssna på avsnittet:

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-08-20 14:58