Annons

Nisse Edwall
Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Annons
 

Så jävla död

Helvete vad förkyld jag är. Orkar inte gå in på detaljer. Ni vet hur det är. Som jag tänker mig att det känns att tända av på heroin. Ändå rätt nöjd med att jag har feber. Tycker alltid det är så nervöst att ta tempen. Man känner sig assjuk men termometern säger annorlunda.

Annons

Nu sa den i alla 38,5. Och det är en sån där specialtermometer som man inte stoppar in nånstans utan den läser av den ytliga kroppstempen. Jag brukar ha 36,5 när jag är frisk.

SÅ VISST FAN ÄR JAG SJUK!

Som tur var jag hyfsat frisk i tisdags så jag kunde käka semla. Dessvärre var jag världens sämsta Alla hjärtans dag-man igår.

Kommer jag någonsin få njuta av en semla igen?

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar