Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Runka x 52

nisseedwall  |  Publicerad 2019-04-15 19:13  |  Lästid: < 1 minut

Jonas Hassen Khemiris novell om hustrumisshandel, Sista måltiden och Kalle Segerbäcks dokumentärfilm om sverigedemokraten Mattias Karlsson, Mattias Karlsson – året fram till valet har två saker gemensamt: 1) jag tänkte prata om dem i senaste avsnittet av Pappapodden 2) jag gjorde det inte.

Snyggis…

Jag kom inte på nåt smart att säga. Men jag lovar att om jag gjort det hade det varit otroligt skarpsinnigt och sagt fruktansvärt mycket spännande och intressant om mansrollen i vår tid. En ögonöppnare.

I stället berättade jag en anekdot om när jag skapade en svartruta i SVT.

Dessutom har en lyssnare meddelat att vi säger runka 52 ggr. Kanonavsnitt helt enkelt.

På tal om kanonavsnitt. Kanonprogram!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-04-15 19:13