Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Relationstips

nisseedwall  |  Publicerad 2018-01-15 16:26  |  Lästid: 2 minuter

 

Ett av de vanligaste tipsen jag ger när jag är med i Nyhetsmorgon och svarar på frågor om relationer är att man ska åka bort och umgås med sin partner på tumanhand. Jag lever som jag lär.

Kom precis hem efter dygn på Yasuragi i Hasseludden tillsammans med Li. Så skönt att komma iväg bara hon och jag och få lite helikopterperspektiv och hinna prata om sånt man aldrig hinner prata om annars. (T.ex att vi nog inte vill ha fler barn eller vad vi ska göra i sommar.) Jag blev iofs lite carried away och hetsade kanske lite väl mkt kring olika framtidsplaner jag hade.Jag var till slut så uppe i varv att Li tyckte att det fick var nog och gick in på damernas för att slippa undan mig och mitt maniska malande.

Jaja, sen låg jag och höll käften för mig själv i det varma vattnet i en 1,5h. Det var nog bra för alla inblandade.

Yasuragi har förresten precis renoverat badet. Förut var det en stor bassäng inne men nu har de gjort om det så att det istället för en stor bassäng är indelat i en massa små prång och vrår. Vattnet är varmt och man står och hänger och pratar. Väldigt socialt. Det finns också en ny ång- och en ny torrbastu som är unisex. Perfekt om man vill umgås med folk av motsatt kön. (Även om min fru alltså valde att smita in på damernas för att få slippa mig…)

Såhär ser det ut. 

Tar seden dit jag kommer. Hade såklart gärna bjuckat på lite bilder i badbrallor men det är mobilfritt inne i badet så ni får klara er…

Kanpai!

TV-fritt rum vilket fick mig att ”tänka kreativt”.

Nu är jag redo för ytterligare några månader med korv stroganoff, vinterkräksjuka och tandläkarbesök innan sommaren kommer och räddar oss alla.

 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-01-16 14:15