Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Så får du med dig över 100 tidningar till stranden

Läsa tidningar på stranden är lika härligt som det är omöjligt när man har barn. Dels har man en massa barn som gör allt för att störa ens läsande. Dels har man även redan tusen saker att bära på vilket innebär att en massa magasin lätt blir en barlast man så att säga kastar överbord innan […]

Läsa tidningar på stranden är lika härligt som det är omöjligt när man har barn. Dels har man en massa barn som gör allt för att störa ens läsande. Dels har man även redan tusen saker att bära på vilket innebär att en massa magasin lätt blir en barlast man så att säga kastar överbord innan avfärd.

Ni hajar…

Någonting man alltid bär med sig är ju däremot telefonen. Det finns liksom ingen packning som är så stor att man skulle låta den stanna hemma. Detta har tidigare revolutionerat mitt fotograferande eftersom ”den bästa kameran är den man har med sig”. Detsamma har även visat sig gälla för magasin. Det vill säga de bästa magasinen är de man har med sig.

Och nu har jag plötsligt tillgång till Café, Rolling Stone (och över hundra andra tidskrifter) på en gång! I telefonen! Allt tack vare den nya appen Pling!

Ni ser ju!

Nu återstår bara problemet med att jag är omringad av ett gäng barnsoldater som ser som sin uppgift att medelst hot om våld tvinga till sig glass.

Nu har du chansen att prova på Pling en månad helt gratis! Allt du behöver göra är att skaffa ett konto här.

Förutom att läsa tidningar vill jag även slå ett slag för fritextsökfunktionen som gör att man kan söka på typ ”pasta” när man ligger på stranden och inte har en aning om vad man ska laga till middag och hjärnan är sönderkokad av stekande sol och skrikande barn. Då får man nämligen upp pastarecept från alla magasin som finns i Pling och det bara är välja vad som passar en bäst!

 

Dela på Facebook
Tweeta