Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

No more skrikande barn i mataffären

  Jag har fått förmånen att testa Mat.se. Och nu har du möjligheten att få göra detsamma – plus att du får en rabatt på 200 kr om du är ny kund och handlar för minst 500 kr.  Det är ju mycket prat om livspussel nuförtiden. Hur ska man egentligen hinna med allting? Men helt ärligt – egentligen är det […]

 

Jag har fått förmånen att testa Mat.se. Och nu har du möjligheten att få göra detsamma – plus att du får en rabatt på 200 kr om du är ny kund och handlar för minst 500 kr. 

Det är ju mycket prat om livspussel nuförtiden. Hur ska man egentligen hinna med allting? Men helt ärligt – egentligen är det ju rätt enkelt:

Det handlar om att på rätt sätt kombinera modern teknik och planering.

I dag satt jag till exempel på tunnelbanan på väg från ett jobb och beställde hela veckans middagar på telefonen (Mat.se har en assmidig app som finns att ladda ner den man kan ladda ner appar) medan jag såg Stockholms södra förorter flimra förbi utanför rutan. No more skrikande barn i mataffären liksom. 

Så mycket lugnare hemma i hallen…

Ett tips för att undvika panik över vad man ska laga till middag är förresten att planera veckans middagar på söndagskvällen när barnen somnat. Jag och Li brukar alltid ta ett varsitt glas vin och lägga oss i sängen och göra en middagsmeny för veckan. En grym bieffekt av det är att man i och med att man ändå håller på och planerar även går igenom sin respektive vecka med varandra. Bättre sätt att betvinga söndagsångesten finns inte!

Man behöver inte ta in på hotell varje gång man ska planera veckans meny… 

 

Mat.se har för övrigt en hel drös med fördelar:

 

– Leverans ALLA dagar i veckan

– Leverans SAMMA dag Gäller på vardagar om man beställer innan kl 13.

– Fraktfritt när man handlar för minst 700 kr

– Handla utifrån recept Så smidig funktion, ett knapptryck så klickar du hem alla ingredienser.

– Smarta inköpslistan När man handlat några gånger får man upp förslag på det man brukar köpa samt det som borde vara slut utifrån det man brukar handla – funktionen blir bättre ju mer man handlar.

– Följa bilen När dina varor är packade och på väg får du ett sms med en länk så att du enkelt kan följa bilen på en karta och se på minuten när den kommer, så bra eftersom man då kan vara ute och åka pulka med ungarna utan att fördenskull behöva oroa dig för att missa maten.

– Flexibla leveranstiden Morgon till kväll – bara att välja en tid som passar.

Om du vill ha 200 kr rabatt (du måste handla för minst 500 kr och vara ny kund) är allt du behöver göra att skaffa ett konto hos mat.se och sen använda rabattkoden: NISSE18

Lycka till!

 

 

 

Dela på Facebook
Tweeta