Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Öppet brev till alla sjuka jävlar

nisseedwall  |  Publicerad 2018-02-02 11:15  |  Lästid: < 1 minut

Det finns regler. Det finns principer. Det finns ramar som gör tillvaron hanterlig, att samhället håller ihop och att HJÄRNOR INTE SPRÄNGS!

Det känns så tråkigt att jag ska behöva prata om det här ännu en gång. Det är samma sak varje jävla år! Först ska ni käka lussebullar i september, sen ska ni klä granen i november och nu ÄTER NI SEMLOR REDAN I JANUARI!

Jag orkar inte gå in på alla detaljer kring hur semlorna, påsken, fastan och allting hör ihop. Det ni behöver veta är att Fettisdagen kan infalla som tidigast 3 februari och senast 9 mars. (I år tisdag 13/2)

Idag är det andra februari och jag möts ändå av semmelbilder så fort jag öppnar instagram. Det är inte ok att ni tjuvstartar och det är absolut inte ok att ni skryter om det på internet.

Ni kanske tror att det är integrationen, terrorismen, klimatet, jämställdhetsfrågorna eller vinsterna i välfärden som är de stora ödesfrågorna i vår tid.

NEJ DET ÄR FEL! Det som kommer skapa systemkollapsen™ är när vi reser majstången i mars, när vi kör bus eller godis i juni, när vi skjuter raketer 31 augusti, när vi äter kräftor i januari och när vi äter semlor två veckor för tidigt!!!

FÖRSTÅR NI INTE DETTA?!?!!?!

Alla ni som förstått detta önskar jag en trevlig helg. Alla ni andra hoppas jag utvecklar en galopperande laktosintolerans kombinerat med nötallergi av all grädde och mandel ni sätter i er.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-02-02 12:45