Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Nu är det väl kanske ändå lite väl mycket ångest?

nisseedwall  |  Publicerad 2018-08-28 14:22  |  Lästid: < 1 minut

Tycker ni inte att det börjar bli lite väl många som skyltar med sin ångest? När jag blickar ut över landet från mitt isolation här i Farsta så kan jag i alla fall tycka att det möjligtvis gått lite inflation i begreppet. Men jag kanske bara är skitnödig. Det är kanske jättebra att det kommer in lite ångest bland alla charkisar och snyggt ljussatta selfies. #ångest ftw?

Jag och Manne pratar hursom om det i veckans avsnitt. Plus att jag undrar om det verkligen är en milstolpe värd att fira nu när Jojo är blöjfri på natten men fortfarande envisas med att vilja bajsa i blöja.

Dessutom har Manne sprungit ett lopp för Unicef tillsammans med Mark Levengood och det var…

LYSSNA!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar