Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Längtar efter helgen

nisseedwall  |  Publicerad 2018-01-12 14:45  |  Lästid: < 1 minut

Vab idag.

Passade på att olja dörren till Mannes rum. En sån grej som jag har skitit i att göra i typ en månad trots att varje nattning har slutat med att han vaknat till när jag går ut ur hans rum. Känns lika delar skönt att ha det gjort som idiotiskt att jag väntat så länge…

Längtar rätt mycket efter den här helgen. På söndag är jag och Li barnfria ett dygn och ska se Three billboards outside Ebbing, Missouri (Undrar vad den skulle ha översatts till på den tiden alla filmer fick svensk titel?) samt spa:a loss järnet på Yasuragi som öppnat igen efter renovering. Jag älskar Yasuragi. Att ligga i det där varma vattnet och kolla ut på tallarna gör att det slutar surra i skallen liksom.

Kul om det står typ ”Rövskalle” på de där morgonrockarna…

Ni måste förresten glida in på min bloggkollega Jonas Öhmans blogg och läsa en intervju med mig där jag delar med mig av mina groomingtips. Det är riktiga starka grejer!

Nu måste jag sluta, Jojo vill leka Paw Patrol i sitt rum.

ddsxddcvgfvb cdddccddddcd, hälsar Jojo.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-01-12 14:49