Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Kuken. Nu är det fucking dags för helg.

nisseedwall  |  Publicerad 2019-04-12 14:21  |  Lästid: 2 minuter

Jag behöver den här helgen. Den här veckan har varit under all kritik. Avgå.

  1. Jag fick ett vidrigt skavsår under foten i tisdags vilket gjorde att jag behövde ställa in all veckans tennis.
  2. Min redovisningskonsult som jag bytt till eftersom jag tyckte min förra var för dyr visade sig, när fakturan damp ner, vara nästan så dubbelt så dyr som min gamla.
  3. Metro är skyldiga mig dryga 16000. Pengar som jag inte har en aning om ifall jag nånsin kommer se.
  4. Igår när jag satt vid dukat bord, efter att ha lagat schnitzel med ungsstekt potatis (wow, liksom), och väntade på Li visade det sig att hon skulle vara borta hela kvällen. Något jag helt missat.
  5. Klipp till en timme senare när Jojo började spy.
  6. Klipp till imorse när jag stressade in med bilen till stan för att spela in Utvecklingssamtalet och inte hade tid att hitta parkering utan betalade dryga 200 spänn för att stå en dryg timme i ett garage för att kunna hinna hem till Li och byta av henne eftersom hon hade viktiga möten.
  7. Klipp till när jag kommer hem och hon ligger och småslumrar tillsammans med Jojo eftersom hon ska vabba hela dagen. Något som jag missat att ta in när hon berättat eftersom jag varit så stressad över allt som måste hinnas.
  8. Sa jag att lägenheten ser ut som skit eftersom vi börjat rensa i källaren (vilket innebär att all skit är upptagen till lägenheten).

Men hörrni, vi kan ju inte avsluta så här neggigt. Därför kommer här två positiva grejer:

  1. Efter första inspelningen idag lyckades jag radera hela avsnittet vi nyss spelat in. MEN! Ängeln Gabriella på Acast lyckades på nåt magiskt sätt att hitta ljudfilerna. Det GÄLLER ATT LETA LJUSGLIMTAR.
  2. Men viktigast av allt. Jag har fått en flaska gin som är specialgjord av In Flames. Gissa om DEN JÄVELN SKA NER snart.

Min älskade Li har köpt nya martiniglas. Wow!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-04-12 14:24