Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Josefin, Michael och farfar

nisseedwall  |  Publicerad 2019-04-02 19:39  |  Lästid: 2 minuter

Veckans avsnitt av podden finns uppe för lyssning. Se nedan för moodboard.

I podden börjar jag prata om det jag skrev om häromdagen. Manne börjar direkt leverera lite olika lösningar på det här. Intressant egentligen. Rätt typiskt manligt beteende. Jag gör det ofta själv. Istället för att lyssna så kommer jag med en massa råd. Jag var tvungen att klippa bort den del som inte förde samtalet framåt. Stört det där ändå att jag fortfarande efter SEX ÅR har problem att förhålla mig professionellt till samtalen vi för i podden och ibland tappar det när jag blir upprörd.

Manne väljer dessutom att ge sig in i getingboet kring två HYFSAT uppmärksammade dokumentärer som haft premiär de senaste veckorna. Starkt av honom, han sätter ord på en del vettiga grejer.

Förutom det får ni givetvis också reda på varför sagda Manne har kuttat upp ett område mellan sina ögonbryn.

MISSA ICKE!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-04-02 19:39