Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Jobba? Vad är det?

nisseedwall  |  Publicerad 2018-02-21 13:27  |  Lästid: < 1 minut

 

Nu har jag varit sjuk för att sedan vabba i exakt en vecka. Det är ju ett helt sportlov. Som det ju är nästa vecka. Jag har alltså värmt upp inför sportlovet med att ha lov. Är det det som kallas för att vila sig i form? Jaja, jag har några dagar på mig och få det gjort som behöver göras innan lovet är här.

Imorgon ska vi till exempel spela in ett nytt Pappapodden möter. Den här gången ska vi träffa Aftonbladetkrönikören Andrev Walden. Det ska bli sjukt kul. Om han är en tusendel så rolig på att uttrycka sig i tal som han är i skrift kommer det bli ett riktigt kul samtal.

I måndags släppte vi avsnitt 263. Jag har en ganska låg profil pga var hög på feber när vi bandade men Manne berättar en jävligt medryckande historia om första gången han föreläste (som 16-åring) och jag har en del tankar kring ADHD.

Trevlig lyssning!

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar