Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Jag ropar ”HEJ” från mitt på ån

nisseedwall  |  Publicerad 2019-02-20 09:34  |  Lästid: 2 minuter

Man ska ju egentligen inte ropa hej förrän man är över ån. Men orka vänta, jag är ju mitt på den och allt tyder på att jag smidigt kommer glida över till andra sidan.

Nu kan jag luta mig tillbaka, sätta mig i skuggan, lägga mig ner och vänta på döden. Nu är livet komplett.

Sitter ni ner? Håll åtminstone i er i nåt. Hämta kanske ett glas vatten. Djupandas några gånger.

JOJO BAJSAR PÅ TOA.

Jag förstår att ni är lika chockade och förstummade som jag. Om ni behöver så kan ni nog tala med chefen och ta ledigt resten av dagen för att smälta detta.

Det var i går när jag hämtade som Jojos fröken och jag pratade bajs. (Som man gör). Hon blev då väldigt förvånad när jag berättade att Jojo fortfarande vill ha blöja på sig när han bajsar. Det kom då fram att Jojo ganska ofta bajsar på toa på förskolan.

Jag har alltså trott att han hade stora problem med sitt bajsande och vägrade göra det på förskolan. Han brukar nämligen alltid vilja ha en blöja när han kommer hem och sen lägga sig bredvid soffan i vardagsrummet med några bilar och vilja ”vara ifred”. Jag har inte velat störa alltför mycket men ändå påpekat lite försiktigt att det finns ett rum där man ska stänga om sig och till och med låsa om man vill vara i fred när man bajsar.

”Nej, pappa. Gå nu.”

Hur som helst. I går satte jag hårt mot hårt när vi kom hem när han ville ha blöja eftersom jag visste att han kunde gå på toa.

Och då gjorde han det. Så sjukt.

Jag är mycket väl medveten om att den här båten kan kantra långt innan vi kommit över på andra sidan, men det skiter jag i, här kommer det:

”HEJ!”

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar