Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Jag kommer behöva spränga nåt

nisseedwall  |  Publicerad 2018-02-28 15:49  |  Lästid: < 1 minut

 

Jag har skrivit det här förut, men jag skriver det igen.

Vet ni vad ni kan göra med era bilder från fjällsemestrar?

Nej, det vet ni inte.

Ni kan stoppa upp dem i…rö..ret under diskhon.

Jag skiter i om ni är på Mauritius eller om ni sitter i nåt motljus i Kambodja och dricker nån lokalt destillerad grej. Jag bryr mig inte ett dugg om ni äter baguette på en trappa i Paris eller går på den där jävla skogsstigen mitt i New York. Men om ni står i ett gnistrande snölandskap på ett fjäll eller en alp och ser ut att ”må” kommer jag behöva spränga nåt.

Har ni dessutom gulliga barn i ett sånt där snöre i backen snackar vi utvidgat självmord.

Det finns ingenting i världen som gör mig mer avundsjuk och missunnsam som tanken på att andra människor befinner sig i en bastu i fjällen i en stuga med en gryta som puttrar på spisen efter en dag i backen med barn som trötta av fysisk rörelse och frisk luft.

HELVETE!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar