Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

H&M-tröjor och kokain

nisseedwall  |  Publicerad 2018-01-16 15:52  |  Lästid: < 1 minut

Det absolut värsta jag vet är när jag har vikt tvätten, lagat middag och tömt diskmaskinen och Li inte ens höjer på ögonbrynen.

Det jobbigaste med det scenariot är inte bara att jag känner mig osedd ouppskattad och allmänt värdelös. Jag kan ju liksom inte heller be om beröm för att jag skött de vardagliga hushållssysslorna. HUR SKULLE DET SE UT?!?!?! Det kan jag berätta, jag skulle se ut som en tönt plus att jag skulle förlora viktiga poäng i den livslånga tävlingen som kallas äktenskap.

På senaste tiden har jag dock märkt att Li ger mig mer och mer beröm för mitt utseende. Speciellt när jag har på mig träningsoverallen som jag fick av henne i julklapp. Det är som att hon vill uppmuntra min lite slackiga förortsstil. Typ som att hon skiter i diskmaskinen men gärna ser att jag blir nån slags förortskokaingubbe. Vad är det?!

Ja, vad är det?!?!

Om detta pratar jag och Manne om i veckans avsnitt av podden. Manne har även bestämt sig för att ge sig in i getingboet om den där hm-tröjan som väckte så mkt uppmärksamhet. Jag håller jävligt låg profil kan jag säga…

 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar