Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Hemma och vänder

nisseedwall  |  Publicerad 2019-07-15 12:07  |  Lästid: 2 minuter

Inatt kom vi hem efter två veckor i Toscana. På tisdag sticker vi till Gotland. Jag vill verkligen vara borta på sommaren. Vet inte om det beror på att jag jobbar hemifrån men jag vill verkligen vara nån annanstans när jag är långledig. Får svårt att slappna av hemma. Eller alltså jag skulle kunna slappna av om jag inte hade barn. Men det är nåt med att barnen måste aktiveras på nåt vis när jag är hemma med dem. På landet, eller som nu senast, i Toscana går allt så lätt på nåt vis.

Här kommer en liten bildbomb från Italien förresten. Jävla kanonställe!

Toscana, lika böljande som Sörmland…

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-07-15 12:07