Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Hellre slask än sol

nisseedwall  |  Publicerad 2017-12-19 16:38  |  Lästid: < 1 minut

 

I dag har jag fotograferat mig för en grej som drar igång efter nyår som gör mig 1 del längtig, 1 del nervös, 1 del självnöjd.

Men framförallt har jag lagat Janssons frestelse idag. Det är ju nån slags dag på söndag då man ska käka en massa mat så jag har spritt ut lagandet över den här veckan så att inte klockan helt plötsligt är 01:32 natten mellan 23:e och 24:e och man inte ens har börjat rulla köttbullar.

Igår släpptes förresten avsnitt 254 av podden. Jag beskriver varför jag är lyckligare på vintern jämfört med sommaren och Manne berättar om vad som hände när hans yngsta dotter Ruth helt plötsligt fick kraftigt försämrad hörsel.

Imorn ska jag rulla köttbullar och laga revbensspjäll.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-12-19 20:03