Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

En gullig myzpresentation av mig

nisseedwall  |  Publicerad 2017-11-05 10:44  |  Lästid: 3 minuter

 

Tänkte jag skulle presentera mig närmare.

 

Googlade bloggfrågor:

 

 

Kändes lite väl mkt:

 

 

Den här kändes bättre:

 

Ok, vi kör.

 

Min äckligaste mat:

När man beställer pizza med korv och det inte är pepperoni utan nån slags salami som får nån slags härsken eftersmak av att bli uppvärmd. Li (min fru) fattar inte vad jag snackar om när jag försöker förklara. Och hon ska ju ändå känna mig bäst av alla så JAG FÖRVÄNTAR MIG INTE ATT NI SKA FÖRSTÅ MIG HELLER.

Äckelkorv. Förstör allt.

Hatväder:

Som småbarnsförälder hatar jag såklart allt väder som innebär att man inte bara kan öppna dörren och släppa ut barnen endast iförda foppatofflor.

(Personligen gillar jag dock att bli utmanad av vädret och känna att jag vinner.)

”Is that all you got?”

Då tappar jag humöret helt och hållet:

Det kan hända lite när som helst. I går blev jag asförbannad och slängde igen dörren till sovrummet när Li inte uppmärksammade att jag plockat undan i köket samtidigt som hon somnat i soffan med barnen. Jag är spännande på det sättet. Jag vet liksom inte ens riktigt själv vad som kan få mig att lacka ur.

Sämsta musiken:

Jag älskar all musik.

Nästan.

Värsta tiden på dygnet:

Lätt morgonen. Älskar att gå och lägga mig och somna bort från hela skiten. Vakna däremot…

Jag kommer bli asbra på att dö.

Mitt sämsta humör:

När det är lördagsförmiddag och toastmaskinen är igång, det doftar nybryggt kaffe och jag är sur för att vi inte skurat golvet i köket.

Sämsta grejen jag äger:

  • Mina dyra cykelsadel i mocka som alltid är blöt och färgar av sig på mina brallor vilket medför att jag måste cykla med sadeln iklädd en systembolagskasse.
  • Min nya laddare till datorn som var femhundra spänn billigare än en vanlig men som gör att det inte går att ladda samtidigt som man försöker använda datorn eftersom den på något sätt stör ut styrplattan.
  • Det dyra toalocket jag införskaffat som per automatik ska stängas mjukt och tyst men som gick sönder direkt och nu bara är tungt och låter asmycket.

Värsta personlighetsdragen:

När jag legat och låtsassovit samtidigt som Li fixat frukost till båda barnen och när jag sedan gnällt över att jag måste lämna dem och när jag efter detta satt mig framför datorn och istället för att jobba googlat mig själv och folk som jag tycker är mer framgångsrika än jag själv i några timmar kan jag ju inte påstå att jag är asnöjd med mig själv…

Så! Nu känner ni mig lite bättre. 

MYZ på er MYZIZAR!

 

 

 

 

 

 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar