Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Det kom ett brev som förändrade allt

nisseedwall  |  Publicerad 2019-06-18 15:10  |  Lästid: < 1 minut

Det här känns ju lite märkligt alltså. När jag gjorde lumpen för 19 år sen tjänstgjorde jag som fältkock. För nåt halvår sen fick jag ett brev från försvarsmakten där det stod att de behövde kockar. Jag anmälde mitt intresse och efter någon månad blev jag kontaktad av en representant för hemvärnet som kom hem till mig och genomförde nåt slags säkerhetsprövande förhör. Det var en rätt långdragen historia som höll på i mer än tre timmar. Sen har jag inte hört nåt på tre månader. Tills nu då. Men nu är tärningen kastad och i höst drar jag alltså på mig uniformen igen.

Jag har ingen aning om vad som väntar mig.

Tur att det finns en massa goda förebilder…

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-06-18 15:10