Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Är jag en bättre pappa än min egen?

nisseedwall  |  Publicerad 2018-09-17 10:16  |  Lästid: < 1 minut

När jag och Li väntade Manne klurade jag otroligt mycket på vilken typ av pappa jag skulle bli. Självklart hade jag mina egna föräldrars föräldraskap som referenspunkt. Jag hade inte så många andra föräldraskap att jämföra med.

Vilka misstag skulle jag undvika, vilka grejer skulle jag ta efter?

Sen blev jag pappa och jag märkte att det var omöjligt att reflektera nämnvärt över mitt föräldraskap medan det pågick. Det handlar liksom mest om att släcka bränder och det jag har i min föräldraskapsverktygslåda är liksom det jag har att använda mig av.

Nu när barnen börjar bli lite äldre är det dock lite lättare att ta ett steg tillbaka och göra någon slags utvärdering. Hur blev det liksom? Blev jag en bättre eller sämre förälder än mina egna diton?

Om detta snackar jag och Manne om i veckans avsnitt av podden.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar