Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Äntligen får jag göra det jag längtat efter

nisseedwall  |  Publicerad 2018-09-25 11:37  |  Lästid: < 1 minut

Ingen vill prata om Lily Allens skandal med eskorttjejer. Det är bara jag som är intresserad av det vad det verkar. Tur då att jag har en podd och en poddpartner som jag kan tvinga att prata om detta med. För det är ju värt att prata om. Hon hyr alltså prostituerade på turné samtidigt som pappan till hennes två barn är hemma med småttingarna. DET ÄR VÄRT ATT PRATA OM!

Och det gör vi alltså också.

Manne berättar även om en något märkligt bråk mellan honom och hans hustru som kretsar kring chokladmjölk och att han försöker för mycket.

Trevlig lyssning!

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar