Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Äntligen är jag en gigant

nisseedwall  |  Publicerad 2019-05-21 11:18  |  Lästid: < 1 minut

Veckans avsnitt av podden har redan mötts av hård kritik. Av min fru. Hon tycker att att bilden jag målar upp av vår relation är djupt förenklad, förfalskad, förljugen och att jag ensidigt tar mitt eget parti.

MEN VEM ANNARS SKA TA MITT PARTI OM INTE JAG GÖR DET?!

Lika mycket som det här tär på mig så känner jag en djup och oförställd glädje. Min megalomani gör nu att jag äntligen känner att jag kan sälla mig till de hänsynslösas skara (Knausgård, Strindberg, Lundgren, Kullenberg, Rydberg osv) som inte låter personliga hänsyn stå i vägen för det verkligt viktiga. Konsten.

Gör dig själv en tjänst och lyssna på det här avsnittet som för evigt har ristat in mitt namn i konst-, litteratur- och…poddhistorien.

Om inte det räcker för dig så kan jag även rekommendera en lyssning om du är sugen på att höra om hur det gick till när Manne blev nudist.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar