Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall

Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa.

Allt du behöver veta om Toscana (del 1)

nisseedwall  |  Publicerad 2019-07-10 10:02  |  Lästid: < 1 minut

Lika underbart som det är i Italien där jag befinner mig (Cortona, Toscana), lika ounderbart funkar internet. Men så mycket kan jag säga att om du ska äta glass med tusen barn rekommenderar jag Pienza framför Montepulciano. Montepulciano är nämligen bara en enda lång uppförsbacke och det slutar med att du får bära tusen skrikande barn uppför ett berg istället för att ha en mysig utflykt. I Pienza däremot är det platt.

Det är väl ungefär allt man behöver veta. Möjligt att jag kompletterar listan något när jag är på en plats där internet är snabbare än 1994. Kanske lägger upp en bild också…

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar