Skip to content

Synd att mitt liv peakade så tidigt

På grund av att min mammas relation till min mormor varit något frostig har det dröjt lite sen jag träffade henne senast. 20 år faktiskt. Men nu fyllde hon 90 och mamma hon rökte nån slags fredspipa så nu var det dags igen. Vi hade en väldigt fin relation när jag var barn. Bland annat var vi (hon och … Continued

På grund av att min mammas relation till min mormor varit något frostig har det dröjt lite sen jag träffade henne senast. 20 år faktiskt.

Men nu fyllde hon 90 och mamma hon rökte nån slags fredspipa så nu var det dags igen.

Vi hade en väldigt fin relation när jag var barn. Bland annat var vi (hon och jag alltså) två veckor i Kalifornien för att fira min 12-årsdag. Mormor jobbade på SAS och hade rabatt på alla lyxhotell. Vi bodde bland annat på Marriott precis utanför Disneyland. På min 12-årsdag hade jag varit och badat i poolen. När jag kom tillbaka till rummet (sviten) hade mormor beställt upp hamburgare. Den stod på silverbricka ute på vår terass. Jag åt den samtidigt som jag hörde Michael Jackson uppträda på Disneyland en bit bort. Elizabeth Taylor och jag delade födelsedag och hon fyllde 60 denna dag och hade hyrt hela stället och Michael Jackson uppträdde.

Synd att mitt liv peakade så tidigt.

Jag är otroligt glad att mormor är tillbaka i mitt liv. Det är konstigt att 20 år kan vara så lång tid men när man ses är det typ som att tiden stått still.

Märkligt.

90 years and counting.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.