Hoppa till innehåll

En ny grej

Idag har jag bandat podden tillsammans med Manne. Vi spelade först in ett vanligt avsnitt, efter det bandade vi ett specialavsnitt. Vi tänkte nämligen dra igång en ny grej där vi möter pappor som är kända på olika sätt för att diskutera föräldraskap. I första avsnittet träffade vi skådisen och författaren Alexander Salzberger. Jävla kanonkille. Han … Continued

Idag har jag bandat podden tillsammans med Manne. Vi spelade först in ett vanligt avsnitt, efter det bandade vi ett specialavsnitt. Vi tänkte nämligen dra igång en ny grej där vi möter pappor som är kända på olika sätt för att diskutera föräldraskap. I första avsnittet träffade vi skådisen och författaren Alexander Salzberger.

Jävla kanonkille.

Han har precis släppt den ”fiktiva självbiografin” Kicktorsken där han skriver om sin uppväxt och sina första år som vuxen. Jag rekommenderar den varmt. Han har inte haft det lätt kan man väl lite lakoniskt sammanfatta det som…

Det blev hur som helst ett väldigt fint samtal om allt från missbruk, föräldraskap till tunnhårighet. På torsdag om en vecka släpps det.

(På måndag är vi tillbaka med ett vanligt avsnitt så klart…)

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.